Eihän sitä voi odottaa ovi auki…joku vieraskin saattaa saapastella sisälle, huh!  Kylmältä tuntui tölkki jalkojen välissä. Onneksi oli sauna jo lämmin. Oli kutkuttavaa odotusta  saunan ja ruokailun ajan. Tiedossa oli että niiden jälkeen sitten tapahtuu.

Oli kaksi vaihtoehtoa joista valita…leikin kulku.  Valitsin sidontaan viittaavan.

Alasti selälleen lattialle, jalat penkin päälle. Nahkakahleet nilkkoihin ja siitä jalat levälleen penkkiin kiinni. Kaulaan panta johon kiinni sitten ranteissa olevat käsiraudat. Silmälaput. On sitä avuton sidottuna ja silmät peitettynä. Kaikki tuntemukset korostuvat ja antavat mielikuvituksen kanssa voimakkaita kuvia mitä tapahtuu. Jotain karheaa liikkuu pitkin kehoa…äänet irtosi, vaikka ei ollut kivuliasta kuin muutamissa herkissä paikoissa. Aivan mahtava oli tunne.

Seuraavaksi, hetken hiljaisuuden jälkeen, oli  yäk osuus…mielikuvien takia. Alapäässä tuntuu pisto ja heti perään tuikkaus rinnassa. Lähes paniikki siitä että ovat inhoamiani neuloja. Kyselen, kiemurtelen, meluan. Aikansa kiusaamista jatkettuaan Omistaja antaa käteeni tunnusteltavakseni jotain. Se oli hammastikku!!!

Hiljaisuus jälleen, yritän kuulostella mitä tapahtuu ja missä Omistajani liikkuu. Hiljaisuus vain, alan olla jo levoton, olenko jätetty siihen yksin. Kunnes…lämpimiä pisaroita tipahtelee sinne tänne kasvoille ja ylävartalolle. Paetakaan ei voinut, vaikka yritin kovasti. Korvien väli toimi kyllä vilkkaasti tuossakin.

Nipistimiäkin oli leikin aikana, niitäkään ei pystynyt varmuudella tunnistamaan.

Viimein hän purkaa sidokset,  on halin ja hoivan vuoro.

mirri