Kysyttäessä pidänkö kivusta, vastaan automaattisesti… en. Mutta, mutta... annanko kuitenkin väärää tietoa. 

Olin ostanut suositun piikkimaton ja käyttö oli ollut kertakokeilussa aikaisemmin ja silloinkin vuoteella vaatteet päällä hetki maaten.  Ei tuntunut miltään. Omistajani antoi nyt tehtävän, piikkimatto lattialle ja sen päällä mahallaan alasti .... Nyt tuntui! Varsinkin rinnoissa ja nänneissä. Kohotella yritin itseäni, seurauksena piikkien paino vain uudessa paikkaa. Ei ollut sietämätöntä vaan lopulta kiva kokemus. Luultavasti kehon omat ”tuntuu hyvältä hormonit” käynnistyvät tuossa tilanteessa. Tuohon vielä yhdistettynä seksuaalinen nautinto…Hymy

 No piikkimatot ovat nykyään ”sallittuja” kaikille. Piiskan saamista tai nipistimien yms. käyttöä paheksutaan vielä. Samoista hormoneista lopulta kyse…jos lopputulosta arvioidaan.

Hidas piiskaus vaikka, (hyvä vaihtoehto hikilenkille tai hieronnalle).  Alkuun kevyesti lämmitellen.  Vauhtia ja voimaa vaihdellen.  Sattuu se, käy kipeästi ja haluaisi piiskauksen loppuvan  jossain vaiheessa. Siitä vielä hiukan ohi ja yli rajoille. Tuloksena rentoutunut ja stressitön olo…jopa ilman jälkiruokaa.

Niin kipuun vielä…kiihottaa se. Ei mikään kova kipu eikä minne tahansa kohdistuneena. Tietyt alueet herkempiä…samat missä hyväilytkin eniten tuntuvat. Itse kipu …se sattuu. Parasta ennen ja jälkeen. No jossain vaiheessa …kenties kivun aikanakin.

On siinä jotain…kivussa. Pervo kun sattuu olemaan, eikä pysyttele piikkimatoissa *virn*

mirri