Eikä sitä viitsisi käyttää ihan mihinkä sattuu. No onneksi mirrin kanssa vietetty aika on ollut antoisaa.

mirri tuossa jo mainitsikin, että suhteemme on paljon muutakin kuin sidontaa ja ruoskimista. Se on samalla ystävyyttä ja oikeastaan aika intiimikin suhde. Tiedämme toisistamme asioita, joita läheisemme eivät tiedä ja samalla voimme jakaa myös arjen murheita. Keskustella kahden ruoskimisen välissä vaikka lasten murrosiästä.

Minulle ei missään nimessä riittäisi pelkkä sessiointi. Kaipaan jotain enemmän ja tämä on sitä.

Tänään mirri menee sovittamaan korsetin koekappaletta. Paikalla on itse tekijä, saa siinä kertoa tarpeista mitkä liittyy korsettiin, millaisen haluaa mallin lisäksi meinaan. Kävimme aamusta läpi vaatteet mitä mirri pistää sinne päällensä, pikkuisen piti muuttaa hänen suunnitelmiaan. Ja tuossa iltapäivän loppupuolella mirri soittaa liikkeestä ja voin keskustella hänen sekä tekijän kanssa, jotta korsetista tulee mahdollisimman paljon kummankin mielen mukainen. Pieni näkemyserohan meillä on siitä paljonko sen pitäisi muokata vartaloa.

Uuteen vuoteen lähden luottavaisin mielin. Paljon on mirrin kanssa ollut hauskaa ja paljon olen muokannut häntä sekä arkeansa. Mielestäni ainakin ja siitähän minä pidän.

Tuosta piiskasta pitää ottaa tosiaan kuva ja laittaa nettiin mahdollisimman pian.

Omistaja