Etänä melkein 14/7, sitä tämä kai lähentelee… Nukkuminen lienee omaa aikaa;). Missä tämä sitten näkyy? Ei välttämättä ulkopuolisille missään. Hameasiakin on niin juurtunut, ettei aamuisin puolinukuksissakaan ala farkkuja jalkaan enää kiskomaan. Olenpa ilman suurempaa nolostelua vienyt jo roskia hame päällä.  Hame on asuna kotona, siinä yksi säännöistä. On ihmettelyä ja kysymyksiä tutuilta tullut, uudesta olemuksestani. Hassua, vapaampi kuulema olen. Vapaampi ja subina elän.*virn*.

No kyllä, todella noloihin asemiin voi joutua. Se on taas koettu. Olin tilaisuudessa, missä reilut 30 henkilöä, kaikki naisia. Hameessa, Omistajani toiveen tai käskyn mukaisesti olin. Hame oli lyhyt ja tietysti korolliset saappaat jalassa. Sitä kun kilttinä subina tottelee Omistajaansa niin nöyrästi. Pah! Ei yhdelläkään toisella hametta, vaan reilut talvitamineet. Sitkeästi kestin vilkuilut. Poskipunaa ei erikseen tarvinnut.Nolostunut

Korsetin käyttäminenkin on sääntö. Sitä päivittäen pidän 1,5 h-2h. Kävin alan liikkeestä tilaamassa korsetin alle, ihan oman vaatteen. Tulipahan sekin kuultua että me tavalliset naistallaajat olemme niitä korsettien suurimpia käyttäjiä. Itselläni ei ole tavoitteita vyötärön muutokseen, korsetin avulla. Toki sitäkin sillä saa aikaan. Korsettiasiantuntija neuvoi senkin, ettei liikuntaa pidä korsetin myötä unohtaa, vaan mieluiten lisätä.  Jospa saisi taas alettua, yritystä jo ollut.

Muitakin sääntöjä on kertynyt. Jonkinlaista neuvottelua jo yritin hankalimpiin…tuloksetta ainakin vielä. Eräät röyhelöpöksyt ovat nimittäen järkyttävän kamalat, nätistikin sanottuna. Plääh. Kidutusta, vaikka vain harvoin pidettynä!!

mirri