On pitänyt tässä kirjoittaa minunkin, mutta se on vähän jäänyt. Paljonkin on mielessä kyllä pyörinyt, ei sen puoleen. Eikä minulle sinänsä itsellenikään ole ollut mitenkään selvää missä mennään vai missään.

No se puoli on selvinnyt: metsässä ollaan. Tai oikeastaan oltiin. Aamupäivästä nähtiin parkkipaikalla ja siitä pistettiin tossua toisen eteen. Menihän siinä aikaa ja puita vilisi silmissä. Paljon tuli juteltuakin .. kuten aina olemme tehneet. Nuotiolla juotiin teet ja paistettiin makkarat pienessä pakkasessa. mirristä keli oli liian kylmä piiskausta ajatellen .. olin erimielinen mutta minkäs sille voi. Paluumatkalla kylläkin taitoin pari vitsaa mukaan. Minulle matka oli hyvä lauantailenkki, kerkäsinhän kävellä jo puolitoista tuntia parkkipaikalle. mirrille matka oli riittävä Keitin toki mirrille teen kotonani ... ja tulipahan se kokeiltua mitä on kylmän pepun piiskaus. Lämpenihän se pikkuhiljaa .. pillukin

No ainakin selvisi minulle missä mennään ja kuinka. Ei jatkuvaa kontrollia mutta kaikkea pientä kivaa saattaa tapahtua kunnes jompi kumpi löytää jotain tärkeämpää tai pysyvämpää.

Sellaista tänään .. ei siis kummempaa.

N