Koruja en ole osannut pitää. No en ole myöskään pitänyt hameita tai korsetteja.

 Ja kuinkas on käynyt Nolostunut.

 Hameissa jo kotioloissa aika luontevasti joskus liikun. Ulkona liikkuminen on erilaista hame päällä…ihan vain joskus, se on jopa kivaa*virn*.

 Entäpä sitten minihame päällä ja korkkarit jalassa vaikka baletissa. Juu, aika naisellinen olo, ellei ihan jopa sexy…Kyllä tuon harvoin kestää Cool.

Korsettia olen pitänyt päälläni tietyn ajan lähes päivittäen. Tänään sitten korsetti oli ulkonakin, kauppareissulla päällä. Oli pitkään kun asiakaspalvelussa joutui jonottamaan. Tiesi kyllä kahden tunnin jälkeen olevansa korsetti päällä tungoksessa.

Kaikenlaista voi näköjään oppia tekemään. Jopa tekemään viidestä rivistä parikymmentäkin.

Kivaa hehkutustakin välillä. Tässäpä joskus  pitkinä syksyisenharmaina päivinä kuitenkin löysin Nomination rannekkeet ja palat.Niissähän on järkeä, totesin heti löydön tehtyäni. Vaikka millaisen elämänkaaren saa paloilla tehtyä. Symboleilla ja yksittäisillä kirjaimillakin voi kertoa paljon. Tänään kävin yhden palan ostamassa rannekkeeseen lisää. Sillä on merkitystä. Kertoo tästä suhteesta, asetelmasta siinä ja nimestäkin. Ei kaikille avaudu, vaan korupalan oston hyväksyneelle ja kantajalleen.

 On kiva pitää ranneketta ranteessa uuden palan kanssa Hymy.

mir-

ri

Cool