Pakkasta ja lunta ilmassa, eli kunnon talvi.

Heti aamusta pitkät keskustelut Omistajani kanssa kaikesta mahdollisesta, eikä vähimpänä tuleva tapaaminen.  Sidontaa ainakin, sänkyyn tai sängyssä. Yllätystä kenties luvassa, siinä kaikki mitä sain irti.  Katsellaan netin tarjontaa, samalla ohessa. Tulee kommenteista selville toisen mieltymykset aika hyvin. Toisaalta Omistajani on taitava virittämään pelon tähän mirriin näyttämällä siihen sopivaa materiaalia.Yllättynyt

Mesettelyn loppupuolella hän haluaa esityksen. Tai tehtävän minulle. Hän kertoo mitä pitää tehdä…antaa vielä vaihtoehdon, saan valita kahdesta leikistä. Tappi tai koiranlelu. Siihen koiranleluun en koske, varsinkaan hampailla. Joten vaihtoehto pelkkää hämäystä. Hän katsoo ja kuuntelee webin kautta. Yllätyksekseni, nautin tehtävästäni, välillä tosin havahdun siihen että Hän seuraa. Lisää mielihyvää tulee, kun Omistajani toteaa esityksen olevan kaunista. Olihan kokemus.

Iltapäivällä toisenlaista nautintoa, kiertelen monipuolisen ja upean näyttelyn ja elämystä siivitän ihanalla leivoksella teen kanssa.

Kotimatkalle päädyn osin kävellen, kuin suurempaankin koitokseen.  Vaatetta on paljon päällä, joten pakkanen ja tuisku ei haittaa. Päinvastoin, tuntuu hyvältä puskea eteenpäin hämärässä illassa.

 Osasi arvostaa kotia ja mukavuuksia, istahtaessaan koneen viereen keskustelemaan. Omistajaltani illan päätteeksi vielä toivotus että pitäisin hauskaa lämpimässä peiton alla. Kyllä kelpaaHymy.

mirri