mirri tosiaan oppii hiljalleen asioita. Tuo oven auki jättäminen oli uusi juttu. Ja uutta oli sekin, että mirri liikkui kotonaan yläosa paljaana verhot auki.

Piiskaaminen on aina mukavaa - ja nyt sitä tuli tehtyä useammalla ruoskalla harkiten. 100 iskua pehmeällä - aluksi - sitten pyörittäen sitä takapuolen päällä niin, että päät osuvat samalle alueelle kerran toisensa jälkeen. Ja kovemmilla nahkaisilla piiskoilla. Pidin kovasti mirrin reaktioista.

Käsirautoja olin ottanut mukaani isomman nipun. Yhdet nilkkoihin pitkällä ketjulla .. toiset ranteisiin lyhyellä ... kyynärtaipeisiin nahkaiset ja ketjulla yhteen selän takaa. Se rajoittaa kivasti liikkumista ja tekemistä. No taas tuli huomattua käsirautojen huonot puolet .. pitää siis tehdä pari tai kaksi lisää nahkaisia.

Katseltiin paria vanhaa videota ...  jätin ne miriille katsottavaksi kunnolla. Kun oikein yritin ajoittaa niitä niin luulen hankkineeni ko videot kohta kaksi vuosikymmentä sitten. Niitä katsoessa aloin ymmärtää  miksi juuri ne olin aikanaan kopioinut. Joko vastasivat minun halujani tai muokkasivat niitä.

Omistaja