Minulla oli työn puolesta kokous iltapäivällä ja päätin lähteä liikkeelle jo aamusta. En kertonut suunnitelmistani mirrille - eikä minulla niitä ollutkaan. Mielessä oli lähinnä aamukahvit, juttelua, halimista. Mitään välineitä en mukaani ottanut. Ajattelin, että joskus näinkin.

No soitin mirrin ovikelloa aamusta. Hänellä ei ole ovisilmää Nauru. mirri avasi oven aamutakissa hämmentyneenä. Yllätys oli onnistunut ja reaktiot positiivisia. mirri keitti aamuteet ja kahvit, kuppi kahvia kului ennen aamusaunaa. Nyt kun mirrillä on asunnossa sauna, niin hän ottaa siitä kyllä kaiken irti Hymy. Saunottiin ja juteltiin .. Syötiin aamupalaa ja mentiin vuoteeseen. Sylikkäin juteltiin .. no nännit ja tupsu pillun päällä saivat osansa, mutta ei sen kummempaa. Ja niin se kaikki olisi mennytkin ellei olisi käynyt selväksi, että mirri on lyönyt laimin jumpan .. säännöllisesti. Tuollaista en voi jättää huomiotta. Annoin kaksi vaihtoehtoa: ottaa vyön housuistani ja mennä olohuoneen lattialle kontilleen odottamaan .. tai pyytää, että syljen hänen päälleen. mirri valitsi pitkän vatuloinnin jälkeen vyön. Taitoin vyön kahtia ja piiskasin takapuolen voimalla .. en määrällä. Yksi lyönti pillun päälle. Istuin alas kahvin ääreen ja kysyin mitä pitäisi tehdä kun jotain on saanut. mirri kiitti ja vinkkauksesta tuli jalkojeni väliin. käskin imeä ... ja niin, että nenä ottaa vatsaani. Kerran se tekikin. Kehuin mirriä hyväksi tytöksi ja otin syliini. Juteltiin ja halailtiin.

mirri teki pikaisen lounaan ja sen jälkeen meillä kummallakin alkoi olla kiire. Hänen piti tavata iltapäivällä ystävänsä ja minua kutsui työt.

Annoin kaksi vaihtoehtoa hänelle: korsetissa tapaamiseen tai hameessa. Ennen kuin mirri kunnolla ehti miettiä tokaisin, että pitäisin kovasti jos hän lähtisi hameessa. Niin kävi: lyhyt villahame ja korolliset saapikkaat. Tarjosin kyydin keskustaan ja jatkoin matkaani ... tyytyväisenä tottelemattomuudesta huolimatta.

Omistaja