Minusta se on yksi oleellisimpia asioita, joka tekee ihmisestä toisen subin. subin asiat kuuluvat masterille. Masterilla on oikeus tietää ja nähdä kaikki. Järkevä masteri pitää valtaosan asioista omana tietonaan ja on häiritsemättä liikaa subin elämää. Ei tee subin elämästä tai ihmissuhteista vaikeita .. tai liian vaikeita.

Minua ei kiehdo ajatus siitä, että rajoittaisin mirrin ihmissuhteita.  Se ei kertakaikkiaan tuota mitään nautintoa minulle. Sen sijaan haluan tietää missä hän kulkee milloinkin ja joskus määrään dresscoden tilaisuuksiin, jopa sukuloinnin ajaksi Hymy Yksinkertaisia ja toteutettavissa olevia juttuja, jotka saavat mirrin muistamaan..

Tiedän hänen kampaamonsa, missä hän käy sokeroinnissa, kunto-ohjaajan etc ... osalla heistä on nettisivut, joten yhteydenotto olisi helppoa ... Mutta miksi ottaisin yhteyttä? Sehän saisi vain mirrin vaihtamaan liikettä ja hän olisi kovin kiukkuinen kun pilasin hyvän kuvion. Mutta koskaan hän ei voi olla 100% varma, etteikö seuraavassa sokeroinnissa kuule: "Omistajasi halusi, että jätetään pieni kolmio. Onko sinulla mitään sitä vastaan?" Viaton

Omistaja