Tapaamisissa tuottaa sen nautinnon maksimoinnin...vaihtelevuus. Tai vuorottelu. Vaikkapa kipua ja sitten hellyyttä.  Tai kipu välillä kevyttä ja siitä kovenee pikkuhiljaa. Myös kovaa ja kevyttä vuorotellen. Yritän kai sanoa että pelkkä mättäminen ilman mitään muuta ei kolahda. Pään sisältä, mielikuvien toimesta se kokonaisuus parhaiten tulee ja toimii.

 Piiskauksessa, varsinkin vitsalla kävi jotenkin noin. Toimi ja täysillä. Omistajallani oli leveä vyö, jolla antoi maistiaiset. Yksinkertaisena remmi oli jotenkuten siedettävissä hetken ja remmi taitettuna jo tosi kova. Solkipää ei sitten sovi minun rajojen sisälle. Ehkä remmillä voisi rangaistuksia suorittaa kohdallani, koska se on niin pelottavaa ja tekee kipeää. Kuka mistäkin tykkää, niinhän se menee.

Vitsoja oli siis käytössä. Niitä Omistajani myös käytti. Vaihtoehdot taisivat olla 50 kevyttä, 25 kovempaa tai 10 tosi lujaa. Hetken mietittyäni valitsin kevyt vaihtoehdon. Asentona oli sängyllä vatsallaan. Iso tyynymakkara alla, kohottamassa takamuksen paremmin esille. Hän käytti vitsoja nautinnollisella tavalla. Eikä kyljille vitsojen kärkiä. Vaan pitkin peppua ja jalkojakin aina varpaisiin asti. Kirvely ja polte tuntuivat ja annoksen jälkeen syli oli ihanaa. Kainalossa ollessani Omistajani kysäisi haluanko lisää, ehkä leikillään en tiedä. Tiedän mitä vastasin, kyllä kiitos Hymy. Sain mitä tilasin. Nyt vitsat viuhtoivat vain pepun osalle ja osin myös jalkoväliin, jossa kevytkin sattuu kunnolla. Polte ja kirvely lisääntyivät jo valmiiksi hellään takamukseen. Tuntui lopulta lähes kestämättömästi. Itku seurasi jälleen tosin vasta sylissä. Että teki hyvää.  Vapautti ja rentoutti. Luultavasti leijuin Silmänisku. Kaikki oli kaksinverroin ihanampaa lähikontaktissakin. No eiköhän tuossa jo ollut hehkutusta tarpeeksi.

Mitähän muuta sitä poimisi tapaamisesta? 

Kylppärissä olikin ihan oma leikkinsä, naureskelun ja vastaan laittamiseni myötä. Itselle tuo vaihe oli hauskanpitoa puhtaimmillaan. Sain tiettyä nestettä suihkun puolella…no vähintäänkin vyötärön korkeudelle asti. Mikä hauskinta, näin ilkimykseksi heittäytyneestä subista…taisi siinä saada vastapuoli osansa samasta nesteestä. Pidän kovasti siitä että alistava osapuoli ei vakavana nipota.

Oven auki pitämisen sääntö tavatessamme… on itselle ongelmallinen vieläkin. Olen privaatisti tottunut jotkut asiat suorittamaan Nolostunut.

Niin, tapaamisen aikana sain myös erilaisia tekstejä keholleni. Paksu punainen tussi pahin, se ei lähde iholta pois. Olen kyllä yrittänyt, laistoin jo lenkkisaunan sen vuoksi.

Yhteenvetona, nautin yhteisestä päivästä paljon. Kelpaa nyt kehrätä Hymy.

mirri