Muutamista asioista nautin suunnattomasti mirrin kanssa ja ne kaikki liittyvät vallan tunteeseen.

Ensinnäkin mirrin tunteet ja taistelu itsensä kanssa näkyvät niin selvästi, kun käsken hänet tekemään jotain mistä ei todellakaan pidä. Yksi näistä jutuista on tuo lelun noutaminen, toinen on noiden pitsihousujen käyttö ja kolmas taas seksikaupassa käynti. Niitä voisi luetella paljonkin, pieniä juttuja ja tilanteita mihinkä hänet olen käskenyt. Nautin siitä mitä hänen korviensa välillä tapahtuu ja mitenkä se näkyy.

Toinen on tunne mikä tulee mirriä piiskatessa tai ruoskiessa, kun painan käden ristiselän päälle niin hän pysyy paikallaan. Ei siinä tarvita voimaa, se pelkkä käden paino riittää.

Kummassakin tunnen ottavani vallan häneen. Päätän mitä mirri tekee tai mitä hänelle tapahtuu.

mirrin kynnys käyttää turvasanaa on korkea. Luultavasti hän käyttää sitä vasta kun alan tehdä jotain, mikä hänen listallaan on merkitty Ei missään tapauksessa - ei ikinä. Se antaa minulle tilaa - valtaa - ja vastuuta. Olen antanut toisenkin keinon lopettaa joku juttu, pyytää kohteliaasti. Siinä on taas se juttu, ettei alistuva puhuttelu, joka alkaa sanalla herra vain ole hänelle mitenkään helppoa. Siinä tulee se luontainen ämpyily vastaan ja herra sanan käyttö. Mainittakoon, etten koskaan ennen ole missään tilanteessa vaatinut enkä halunnut subilta sen sanan käyttöä.

Omistaja