Vappu on takana ja olo hyvä. Nakkeja jäin kaipaamaan, mutta herkkusienet kylkiäisinään kinkkusiivut ja aurajuusto taisivat olla parempia. Juhlistin ilmapallolla ja jäätelöllä suomen kevättä. Hamekauteni alkoi myösCool .

Jäätelön syönti on vappuperinteeni. Se oli nyt tehtävään kytketty. Minihame, korsetti kuviosukkahousut ja korkkarit, siinäpä vapunpäivän asua…toki takki vielä kylmässä säässä. Siitä vaan vappuriehaan kävelemään ja jäätelön metsästykseen. Kävely sinällään ei niin kamalaa ollut, kun päivän kunniaksi löytyi paljon muitakin tavalla tai toisella hiukan huomiota herättävästi pukeutuneita. Koitosta riitti minulle… mennä se jäätelöannokseni syömään vilkkaaseen paikkaan, istumaan ja jalat levällään Nolostunut. Jäätelö oli hyvää, nautin sen nopeasti...

Tänään mesessä juteltiin kaikenlaisia, kun Omistajani kysyi haluaisinko jotain virikettä?

Kiinnostuin ja kyselin vaihtoehtoja. Helppo, pikkuilkeä, vaikea vai mahdoton, siinä tieto minkä sain irti. Halusin ja valitsin pikkuilkeän.  ”Hae pyykkipoikia, dildo ja rasvaa” siitä se alkoi. Vaatteita vähäisemmäksi ja käsky kävi:” Cami kohti pillua ja pyykkipojat pillunhuuliin. Tunge sauva syvälle sisään ja liikuttele kunnolla.” Tein työtä käskettyä ja nautin. Viimein käsky; ”ota dildo pois ja nuole sitä”. Siinä se ilkeys tuli Yllättynyt.  Hetken nikoteltuani, tajusin nuolla sauvan kohtaa, joka ei ollut sisällä käynyt eikä rasvassa myöskään Viaton .  Vielä pyykkipojat vetäisemällä pois Huuto .

mirri