Hiukan epäreilua ehkä, kokemuksen paljous ja vastassa kokemuksen vähyys. Subina aloittelija, vähän kokemusta. Alistajana kenties paljon jo kokenut ja nähnyt Master. Aloittelevalle subille voi olla täydellinen ja voimakas kokemus, olla vain kädet kiinni pidettynä, kevyillä puheilla.  Kokemusta paljon omaavalle Masterille pitäisi olla jotain fiilistelyä myös. Vaikka roikottamaan rinnoista ja ruoskaa nartun keholle niin että jäljet pysyvät pitkään. Miten molempia tyydyttävä ratkaisu löytyisi. Juu, en tiedä, enkä osaa sanoa ovat niin yksilöllisiä asioita ja haluja. Tekstiä vain.

Edellisen kappaleen jo ohittaen. Viikonloppu on mennyt koulutuksessa ollen. Myös juttelua paljon. Tutuksi on tullut käskyt mirrille:  istu,  käsky maata ja kieri. Entäs sitten syöminen siitä mirrinkupista, kameran edessä, toisen katsoessa Nolostunut .Vapaaehtoista nautintoa valtakokemuksista, sitäkö se on? En toki tuota ääneen myönnä. Miksihän hävettää alistua ja kuitenkin haluaa että joku pystyy siihen, ainakin jossain asioissa.  Alasti asioiden tekeminen, ruokaa, viihdettä ja sitten vielä alasti syöminen mirrinkupista lattialla. Myönnytyksenä aterimet sallittuja. Ehkäpä rajoilla olo jo näkyi!

Ainakin uniin tuli. Unessa olen ulkona kävelemässä väen keskellä, vain tyyny syliini rutistettuna.

Vielä mirrileikissä tuli isoa tuntumaa siitä mihin häntä laitetaan. Vinkulelunkin hain vauhdilla kontaten…motiivinani sen jälkeen päästä poistamaan paineen aiheuttaja.

mirri, lakanoiden väliin menossa