Nyt jo jotain kykenee tapaamisesta kirjoittamaan. Tapaamisen odotukseen sisältyi pelkoa paljon. Odottelin jännittyneenä ja viimein ovikello kilahti. No ei tullut mörköä sisälle, vaan ihan tuttu Omistajani. Silmänisku

Odottamani ja pelkäämäni hetki oli käsillä. Riisuin hitaasti vaatteet pois, vähän vielä janotti, hiukan vessattikin ja kaikenlaista muuta pientä tekemistä löytyi. Lopulta menin makuuhuoneeseen. Sängylle alastomana. Omistajani rauhallisesti sitoi kädet ja jalat. Sen jälkeen silmäside ja korvakuulokkeet, joiden alla vielä radio päällä. Sivumennen sanoen, en tiedä tuliko musiikkia vai puheohjelmaa.

 Itsensä luovuttaminen…vailla mitään päätäntävaltaa…toiselle, siltä tuntui, vaikka turvasana olikin olemassa. Oli puhuttava itsekseen, tai toiselle jos oli läsnä kuulemassa, höpötettävä jotain, pelottavaa. Muihin ihmisiin luottaminen näin täysin…en ollut sitä kokenut ja nyt heittäydyin tietoisesti tähän, vaikkakin vapisten. Huima tunne heti alkuunsa, pelkäsin olla niin avuton ja toisaalta se oli kiihottavaa ja ihanaa.

Hiljaisuutta välillä ja sitten tapahtumia. Katajan oksan tiesin olevan mukana ja sen tuoksu, paljasti piiskausvälineeksi. Nautinnollinen kokemus.

Taukoa ja aivan yllättäen rinnoille, jalkoväliin, jalkapohjiin kylmää tai jopa polttavaa ainetta. Mielikuvitukseni ei riitä keksimään mitä.

Välillä jokin terävän oloinen esine kulkee pitkin kehoa. Pistelyä eri puolille kehoa. Hiljaisuus, paitsi oma kiihkeä hengitykseni.

Kunnes yllättäen… jotain laskeutuu, leviää koko kehon peitoksi. Tuntuu nihkeältä, kylmältä, ihoon tarttuvalta ja säikähdän kunnolla. Toimin kuten hätätilanteissa…pysyn mahdollisimman rauhallisena Huuto. Vaikka mitään ei ole tehtävissä…no eikä todellisuudessa tarvettakaan tehdä. Olla ja nauttia vain erilaisista tuntemuksista. Tuon pakastetun kankaan jälkeen Hän tulee kehon yläosan kohdalle ja sitten valuu jotain nestettä kasvoille. Suuni pysyy kiinni vaikka tahtoisin huutaa stoppia. Aukaista en halua, ettei neste mene suuhun. Lämmintä ainakin.

Oli vaikuttava kokemus ja haluaisin uusinnan pian.

Toinen uusi ulottuvuus myös sisältyi tapaamiseen. Katsella aikuisten elokuvia kahdestaan pienessä pimeässä kopissa. Äänieristystä ei ole, kuulee muidenkin koppien tapahtumia. Ja muut varmasti vastaavasti…. Ilman Omistajani ohjaavaa otetta kädestäni olisin juossut pakoon ennen askeltakaan kohti pimeitä käytäviä. Eikä poistulokaan sen helpompaa. Nolostunut

Omistajani tuliaisina keittiössä kummittelee matala laakea astia, tulevaa mirrin ruokailua odottamassa. Saa odottaa…jos minulta kysytään.

Kohtaamisen iloa, viihtymistä ja vatsan vaateitakaan unohtamatta tätä tapaamista tulee muisteltua.Pusu

mirri