Netissä erästä sivustoa oli tullut katseltua melkein päivittäen. Itsestä on mukavaa seurailla ja pohtia ihmisten käyttäytymistä. Niinpä eri henkilöiden kommentteja tulee luettua. Samoin kävi Omistajan kohdalla. Mielenkiintoista. Ihmisellä pitää olla rohkeutta ilmaista itseään, vaikka sitten ilmaukset eivät kävisikään muiden tahtiin.

Aina silloin tällöin yhteydenottoja sivuilla tapahtuu puolin ja toisin. Joskus, kirjoituksissa jokin kiinnittää huomioita ja niihin sitten alkaa vastailla. Pelkän kiitos ja hei viestin sijaan. Hänen provosoivaa tyyliään olin lueskellut ja olin jopa utelias tietämään mitä takaa löytyisi. Yllätys oli melkoinen kun yksityisviestiä tuli. Hassu viesti joka vain lisäsi uteliaisuutta. Alku oli mitä ilmeisimmin hyvin harkittu, monikkona lähetetty ja toimivaksi havaittu.
Viestittelyä harvakseltaan ja mesessä sitten joskus hiukan enemmän juttelua. Tapaaminen sovittiin lopulta, en tiedä oliko odotusta kuinka paljon, uteliaisuutta ainakin toisen persoonaa kohtaan. Sen verran monisärmäinen henkilö kyseessä, arvelin nettituntemisen pohjalta. Oma kokemus oli vähäistä ja subina varsinaisesti en ollenkaan. Juttu tapaamisen aikaan kolahti…ainakin omalta osaltani. Siitä se lähti.

mirri