Tapaamme suhteellisen harvoin ja silloinkin monesti vain muutaman tunnin. Fyysinen välimatka on suoja mutta samalla harventaa tapaamisia. Yleensä noin viikkoa tai kahta ennen tapaamista alkaa netissä tapaamiseen tähtäävä leikki mutta leikimme me mesen välityksellä ihan muutenkin. Tänään mirri harjoitteli juomista kissan lailla kupistaan minun katsellessani. Pidin siitä vaikka kyllä se ei onnistu kunnolla ennen kuin annan kunnolla aiheesta opetusta kahden kesken. Mutta tuo kokeilu auttaa siinäkin ... se alkujäykkyys jää pois.

Camin johtoon pitää hankkia muutaman metrin jatkojohto, sillä saa mukavampia kuvakulmia ja näkee ihan kylpyhuoneeseen asti Nauru. Se auttaa tuossa perusperiaatteessa, ettei subilla oli oikeutta yksityisyyteen. Paljon siitä olen jo pois saanut karsittuakin.

Millaisiahan leikkejä muute leikkivät camin välityksellä? No vaniljat harjoittavat itsetyydytystä mutta bdsm:ää harjoittavat. Meillä tämä koostuu toistaiseksi vielä antamistani tehtävistä tai sitten vain käsken laittaa nipistimet nänneihin tai muualle ja leikkimään sauvalla. Tehtävät camin edessä ovat välistä rajoja koettelevia: iso anustappi tai ämpäri pottana etc.

Omistaja