Tapaaminen oli eilen Omistajani kanssa ja omalta kannaltani ainakin kaikki meni nappiin. Sitä en osaa sanoa kokiko Omistajani olonsa tylsäksi, ohjelma kun oli suoraan minun ”kinkytoivelistani” kärjestä.

Aamulla suihkuun, jotain päälle (korsettikin oli) ja aamiainen valmiiksi. Aamiaisen ja kuulumisten jälkeen toiminta alkoi. Siinä vaiheessa kun hän sanoi ”riisuudu ole hyvä”, oli jännitys melkoinen. Tiesin meneväni toisen armoille kokonaan. Epävarmuus iski kun olin alasti hänen edessään. Odottaen ja pelätenkin leikkiä kysyin vielä että ”olenko turvassa”. ..

Penkki oli käytettävissä, siihen pystyi sitomaan eri tavoilla.  Ensimmäisessä leikissämme, sain ranteisiin ja nilkkoihin remmit ja sitten kontalleen penkille. Kädet remmeistä kiinni penkkiin ja samoin nilkat. Viimeisenä kaulaan panta, josta narulla myös penkkiin kiinni, pää siis alhaalla. Huh, siinä tuli oma luottamus testattua Omistajaani. Siinäpä olin. Oletin että tulee piiskaa siinä asennossa. Toisin kävi, tajusin että liukkaria peppuvakoon hän laittaa. Aloin kyselemään hänen aikomuksiaan. Hiljaisuutta vain, ei toimintaselitystä tullut. Omistajani oli ottanut käyttöön sellaisen pussin ja letkun …jolla saa nestettä valutettua… suoleeni. (Juu hyppää vaan lukijani ohi aika pätkä…minäkin tulen jälkikäteen tätä lukiessani niin tekemään Nolostunut ). Kiemurtelin sidoksista huolimatta melkoisesti ja pakaroita pidin tiukasti yhdessä. Selitellä yritin, että ei, se neste jos karkaa sisältäni, sotkee paikat ja vaikka mitä.  Lupasin vaikka kylppärissä totella, kunhan ei olohuoneessa ja sidottuna tule vettä sisääni. Rauhallinen ja tiukka käsky lopetti pulikointini vastaan.  Naama punaisena otin vastaan nöyryytyksen. Vesi sisälläni, puristin peppureikää niin kiinni kuin vain ikinä pystyin. Paine tuntui. Vessatarve. Kaikki kauhukuvat pyörivät mielessäni, mahdollisesta sotkusta ja tilanteesta yleensäkin. 

Viimein Omistajani armahtaa tilanteeni ja purkaa kiinnitykset ja päästää vessaan. Joissakin asioissa olen niin ujo ja häveliäs. Hän kyllä tietää noita kohtia ja tietysti jää vessaan odottamaan veden ym. pois tuloa suolestani. Pystyin aika hyvin olemaan, istuen vain pytyllä ja odotan milloin Omistajani poistuisi. Hah, turhaa odotusta oli. Kun mitään ei ala tapahtua, hän laittaa vesipussiin lisää vettä ja muutamalla käskyllä saa laitettua sitä lisää sisuksiini.  Tuon jälkeen olen todella täysi ja painetta on paljon. Ja suoli on viimein vain päästettävä tyhjäksi. Hävettää ja nolottaa tilanne, vaikka onneksi tyhjennys tapahtuu juuri siihen tarkoitukseen sopivaan paikkaan… pönttöön. Yhtä noloa on tai pahempaakin, kirjoitella tällaista. Nolostunut

Pienen tauon jälkeen uusiin penkkikoitoksiin. En enää osaa sanoa järjestystä, tapahtui niin paljon.  Sidottuna olin selälleenkin, alasti toki ja ilmastointiteipillä polvet koukkuun ja teipit monesta eri kohtaa paikallaan pysymisen varmistamassa. Jossain vaiheessa kun ääntä pidin melkoisesti Omistajani nappasi ilmastointiteippiä pätkän ja vain lätkäisi sen suuni eteen Tukittu . Olin yllättynyt. Paniikki ei tullut kuitenkaan, vaikka jos etukäteen olisin tiennyt tuosta teipistä suulle… En, en tosiaankaan olisi rohjennut suostua. Pelkoa oli kyllä ja muutakin, mitä en ala /osaa selittää. Neulalla Omistajani kiusasi tuossa sidottuna myös. Puheet ja tilanne, vaikka neula ei varsinaisesti kertaakaan uponnut ihoon…tekivät tehtävänsä. Vakuuttavasti pyysin että ei sillä enää(neulalla). Piiskaa tuli rinnoille ja kipeästi tehden. Omistajani sanoi piiskaavansa kunnes olen irti. Pisti yrittämään irti, rimpuilua todella ja viimein sain kättä sen verran vapaaksi..pääsin rinnat peittämään. Ilmastointiteippi iholla oltuaan, tekee pois ottaessa kipeää, näin kokemuksen tuomalla tiedolla ilmoitan!

Jossain vaiheessa olin vielä uudemman kerran pylly pystyssä penkissä sidottuna. Peppu sai kokea monenmoista tuossa asennossa, lelua pyllyyn ja välillä surina päällä ja piiskaa lelun sisällä ollessa ja ilmankin.

Syliä oli ja nälkäkin pääsi jossain vaiheessa yllättämään. Nekin tarpeet tuli huomioitua. mirrin kelpaa nyt kehrätä Hymy.