Muutama päivä aikaa Omistajan näkemisestä ja sen jälkeen aika tiivistä mesettelyä ollut myös. Uutta olen oppinut, että nimi sanotaan tai kirjoitetaan kokonaan. Masterin haluja, onneksi aika helppo vielä toteuttaa.
Tapaamisessa nännit saivat kovimman kohtelun tai sanoisinko eniten huomiota. Hän toi mukanaan näytille neuloja. Omistajani halu olisi niitä käyttää…no pystyi hillitsemään itsensä niiden kanssa. Taisin testata sitä. Joillain tavalla tilanne kiehtoi, tieto siitä että toinen halusi käyttää niitä ja jossain taka-alalla halusin hiukan itsekin. Itse neulat olivat minusta isoja ja tylsän näköisiä. Niistä itsestään en saa mitään kiksejä, se on selvä. Ne fiilikset tulisi siitä …”pakko suostua” asetelmasta. Tätä tarvetta en osaa Hänelle selittää, se ei ole lausuttavissa vielä itsellekään. En tiedä ei ehkä noinkaan.
Mielessä on myös ostoskierroksemme. Siinä olikin sekaisin nöyryytystä ja yhdessä tekemistä. Yllätti kuinka paljon toinen jaksoi kierrellä liikkeissä etsimässä milloin mitäkin. Sovitukset …äsh…ne olivat hänen ilonsa ja minun kärsimys. Korsettia katseltiin Forumissa ja sieltä se myös ostettiin…Omistajani maksoi. On siinä lisänöyryytystä kerrakseen!! Korsetin sovituksessa myyjä tuli koppiin ja auttoi…enhän minä tiennyt asiasta mitään. Voih! Hän oli ammattilainen ja osasi työnsä luontevasti. Omistajani antoi kyllä ymmärtää meidän asetelman. Olin aivan poikki ostoksen jälkeen ja ehdotin vain tee/kahvi taukoa. Siitä olikin apua. Jatkoimme seuraaviin putiikkeihin. Hame löytyi vielä ja taas hän maksoi. Olin aivan nolo ja jotenkin myös otettu…viitsii tuhlata minuun rahojaan. En kyllä oloani näyttänyt Hänelle. Letkautin hameostoksen jälkeen että on nyt aika maksetun naisen olo, ja että toivottavasti otat rahoille vastinetta. Kotona kaikenlaisten leikkien jälkeen hän muisti kuitata asian, että nyt on maksettu!!
mirri