Tunnustaudun alistajaksi, minua kiihottaa eniten valta toiseen ihmiseen. Valta päättää sellaisista asioista mistä ihminen normaalisti päättää ihan itse. Sisälläni asuu kyllä myös sadisti. Tuon sadistin yritän pitää fantasioissani.

Alistamisesta saan kiksejä ihan pienistäkin asioista ja olen huomannut sen olevan myös mirrin juttu.  Tuo roikottaminen ja lyöminen .. kieltämättä ne ajatuksena kiihottavat, mutta käytännössä vaikea toteuttaa kun ei ole omaa dungeonia. Kova ruoskinta ... no satuttaminen tiettyyn rajaan asti on kiihottavaa ja huomattavasti kiihottavammaksi sen tekee se jos subin täytyy laskea .. kiittää ja pyytää seuraavaa lyöntiä. On myöskin eri juttu onko sub sidottuna vai ei. Jos sub ei ole sidottuna mutta pysyy paikoillaan kuten mirri, vain käteni kosketuksella ristiselän päällä, se kertoo vallastani ja kiihottaa. Toisaalta sidottu sub, joka avuttomana pelkää iskujen voimaa ja kohdetta, on ihan oma juttunsa. Mutta sekään ei perusttu pelkkään voimaan vaan kivun ja pelon leikkiin.

Mikä sitten on epäreilua ja mikä ei Jalka suussa Siihen en ota kantaa. Mutta minusta pitkät ja toimivat suhteet ovat tavoiteltavan arvoisia. Asioita voi tehdä rauhallisesti ja antaa periksikin, kun rakentaa juttua pikkuhiljaa.

Sitäkään en kiellä, että minua kiihottaa jo pelkkä ajatus alastomana kontillaan olevasta mirristä, kädet lattialla kahta puolen kippoa... kippoa mistä ateria katoaa hyvää tahtia suuhun.

Omistaja