Reilun viikon nautiskelin mirrin yhä kasvavasta pelosta ja epävarmuudesta, enkä yhtään helpottanut tilannetta. Päinvastoin näytin hyvinkin väkivaltaisia videoklippejä ja puhuin levottomia.

Aamusta olin mirrin oven takana laukkuni kanssa. mirri avasi oven aamutakissa rauhattomana.  Riisuin kengät rauhassa ja laitoin penkin keskelle olohuonetta. Purin laukkuani kun mirri käskystäni riisuitui. Laitoin hänelle silmälaput ja sidoin selälteen penkkiin. Kahvia juodessani katselin häntä ja kosketin kahvimukin pohjalla rintaa. Kaunis värähdys ja huolestunutta ininää. Olin päättänyt olla laittamatta suukapulaa. Hetken join vielä kahvia ja löin mirriä yllätäen nauharuoskalla vatsalle. Värähdys .. lisää ininää.. Piiskasin hetken pillua ja vaihdoin kevyempään naruruoskaan solmuilla... rinnat saivat osansa. Pistin ruoskan pöydälle ja kumarruin ottamaan nännin suuhuni ... kunnon purentaa. Hyväilin rintaoja ja käteni vaelsi kaulalle - suutelin korvaa ja kuiskailin:

- entäpä jos tämä onkin se viimeinen kerta kun haluan nähdä kuivaa pilluasi ja rintojasi?

- jospa nyt teen kaiken mitä olen aina halunnut tehdä, kun tapaamme viimeisen kerran?

Käteni oli tiukasti kaulalla mutta en puristanut. mirriä ei tarvitse puristaa yhtään, hänelle kaikki hengityksen estämiseen liittyvä on kauhistus. No mirri itki - itki kunnolla silmälappujen alla kun hyväilin kaulaa ja puhuin levottomia. Nautiskelin itkusta kunnolla - se oli kaunista reilun viikon pelottelun jälkeen. Olo oli kuin laukeminen esileikin ja paneskelun päätteeksi. Vielä hetken puhelin ja annoin nenäni vaeltaa mirrin poskella kaulalla - hartialla. Lopetin yhtäkkiä ja irroitin mirrin .. otin silmälaput pois .. suukottelin ja halasin.

Kysyin: - ymmärrätkö nyt mitä eroa on fantasiollani, puheillani ja teoillani. mirri sanoi ymmärtävänsä. Luottamus siihen, että toimin järkevästi lienee palannut. No joimme aamukahvit ennen ostoksille lähtöä ja puhelimme asiasta lisää.

Tokmannilta löytyi mirrille hyvä sähkögrilli parvekkeelle - mutta se on jo eri asia.

Omistaja