Siinäpä hotellin aulassa odottelin…tunnistanko kuvan perusteella. Hymynkare suupielessään Hän saapui, arvioi katseellaan mahdollisen subinsa, en tiennyt mietteitä. Tuttuus ja helppous välillämme jutteluissa yllätti. Keskustelut sujuivat hyvin ja päädyimme jatkamaan tutustumista huoneessa eli session merkeissä. Luultavasti subina pääsin helpommalla, ei tarvinnut kuin totella tai olla tottelematta. Vastapuolen asia ohjata eteenpäin.


Määräys oli tulla ilman alusvaatteita tapaamiseen ja hameessa kaiken lisäksi. Minä, farkkuihminen!! No toteutin tuon. Tuskin Omistajani osaa edes aavistaa kuinka kova paikka ohjeiden noudattaminen oli. Tai arvaa ja saa kiksinsä siitä. Huoneessa loputkin vaatteet jouduin riisumaan. Ilmeet eivät hänen kasvoillaan kertoneet miellyttikö näkemänsä vai ajatteliko kenties että; testataan nyt tämä kun siinä on.


Piiskaa tuli, ei vain pepulle vaan muuallekin, pimpsaan, rinnoille, kyljille. Auts, ja ei kevyitä, vaan oikeasti sattuvia. Nipistelyä rinnoista, nänneistä eniten. Hyväilyä oli välillä ja yllättäen nipistäminen tai näykkäisy. Nipistimiä ja vetäisemällä pois ja se todella sattuu!! Satuttaminen on isossa osassa Omistajallani. Itse jääräpäänä yritin olla valittamatta onnistumatta kunnolla. Kipua ja sitten hellempää huomiota. Oudon kiehtova paketti. Tykkäsin.
Subilla ei pidä olla karvoja, eipä ollut asiasta tietoa. Hänellä oli pinsetit mukana ja nyppi niillä häpykarvojani. Ei toki kaikkia…vaan kipeän monta. Selvää kidutusta ja ei kuitenkaan turvasana ollut lähelläkään. Tarjosi hän kyllä mahdollisuutta ajella, siihen en kuitenkaan tarttunut sen epämukavuuden takia. Jokunen nypitty karva lisää seurauksena

.
Illalla menimme kaupungille ja Omistajani johdatti meidät erotiikka baariin. Minulla päällä lyhyehkö hame, ei alusvaatteita alla. Yritin laittaa hanttiin menolle klubiin. Omistajani kyseessä ollen, turha vaiva. Örisijöiltä tuli herjaa ulko-ovella. Tanssijoita lukuun ottamatta, olin ainut nainen siellä. Paikka oli kiva ja mukavaa katsoa myös taidokkaita esityksiä. Nainen tanssii ja leikkii tangon kanssa, samalla riisuen itsensä. Eroottista oli heterollekin. Outo olo tulla huomatuksi asun takia. Kuten kävi, kun kävelimme kaupungilla. Hotellilla syötiin iltapala aulassa, ennen palaamista huoneeseen.


Turvasoitto soitettu ja sen jälkeen sidontaa, järkevä järjestys. Omistajani sitoi minut tuoliin, silmäside oli myös. Siinä alasti avuttomana olen ja hän myös tiedosti sen. Mitä ilmeisimmin puukko, jonka terällä kuljetteli nänneillä ja ympäri kehoa. Pelottavaa, oikeasti, ei leikisti. Tuossa tilanteessa on vain pelko ja jännitys. Mielikuvitus toimii vilkkaasti. Siinä olin, kunnolla rajoillani, kunnes Hän lopetti. Otti silmälapun pois ja oli hellänä läsnä.
Entäs sitten läheisyys ja juttelu kaikesta mahdollisesta, välillä ja leikkien ohellakin? Kolahti. Joko hän on taitavampi kuin luulen manipuloimisessa tai muuten vaan helppo ja kiva ihminen.
Yön nukkumisen jälkeen aamulla ehdittiin aamiaisen jälkeen leikkiäkin vähän. Pienenä yksityiskohtana huomasin hänen innostuvan kun hississä en ollut suostuvainen hänen hameeni nosteluun, pelätessäni muita ihmisiä, vaikka olimme kanden.
Tapaamisesta jäi hiukan haikea, mutta tyytyväinen olo. Vastapuoli ei ole ainakaan ääneen valittanut mistään. Omistajani on arjessa, netin kautta ollut vahvasti mukana.

mirri