Kauppakierros yksi: Palvelu on esimerkillisen kohteliasta ja altista…siistissä hameasussa. Paras palvelu tulee kun on pelkistettyä sävy sävyyn ja arvokkaan näköistä päällä. Korvaan sävähtävää teitittelyä usein mukana,  näin asiaan tottumattomalle.

Toinen kerta: Rento asu koostuen farkuista ja päälle mukavimmasta takista. Jalassa tavalliset kävelykengät tai lenkkarit. Saat jonkun heiton”mitäs sinne?”. Näkymätön asu, ei kukaan huomaa vaikka jonotat palvelua*virn*

Kolmas shoppailukeikka: Sexyn näköinen asu, kuten korkkarit, minihame, avara toppi, meikkiä ja sukkikset kuvioilla.  Riippuu paikasta mihin menee... Toisessa iloista ja hyvää palvelua, usein myös myyjällä/asiakaspalvelijalla hiukan vastaavuutta asussa. Eräässä hintavien asujen kaupassa…katseella arvuuttelua, mikähän olisin ja hidas kysymys ”niin?”. Sama paikka pitäisi käydä ihan uteliaisuuttaan testaamassa ”tyylikäs polvipituinen hamekokonaisuus” -pakettina;)!

Hyvin pieni otanta sattuneista ja kärjistettynä, esimerkkien takia. Eron olen oikeasti kuitenkin huomannut. Parhaimman palvelun saa, kun suosii, kalliin näköistä hameasua, viimeisteltyä kokonaisuutta ja hillittyä meikkiä.

Asun perusteella kohtelun erilaisuus  on epäreilua ja väärin. En tosin tiedä minkä perusteella kohtelun pitäisi muodostua? Eikös sen pitäisi olla kaikille samaa.

mirri