Yhteenvetoa kuluneesta vuodesta? No nopeasti on ainakin mennyt. Mitä osaisi nostaa esille? Ei ole oikein minun juttu kirjoittaa fiiliksiäni.

Alun perin arvelin tämän suhteen muodostuvan sessioista satunnaisesti, eikä sitten muuta. Toisin kävi.Hymy  Tapasin myös mukavan ihmisen, henkilön jonka kanssa on viihdyttävää olla yhdessä. Olla, jutella ja nauttia kaikesta monipuolisesti. BDSM-puolelta on löytynyt yhteistä tekemistä. Meillä on jonkun verran erilaiset mieltymykset. Omistajani on paljolla määrällä kiinnostunut… hyvin laajasti kaikesta. Itsellä samoja asioita, paitsi että ei niin rajusti tai kovasti… ehkä. Vaikea selittää tuota. Leikit ovat sitten monesti tuolla rajoilla pyörimistä jossain vaiheessa.

Alussa tiesin pitäväni piiskasta ja kuvittelin että sidottuna olo on kivaa. Nyt olen käytännössäkin kokenut sidottuna olemisen avuttoman, mutta niin halutun fiiliksen. Sekä uutena kipeän ihanana tuttavuutena…nipistimet monenmoiset. Noihin olen koukussa kunnolla. Keräilyä myöten. Jos vuosi sitten pidin leikkien odottamisesta ja no vaikka piiskan jälkeen siitä rentoutuneesta olosta. Nykyään nautin myös kivusta …en vieläkään osaa sanoa että pikkuisen vai vähän enemmän. Ei sitä tässä sentäs kaikkea paljasteta;).

Mitäs muuta?  Omistajani on houkutellut omalta osaltaan naisellisuuteni esiin.

Eiköhän sitä jo ole muistelua ja yhteenvetoa tässäkinHymy

mirri