Aamusta lähdin reissuun ja poikkesin viettämässä päivän mirrin kanssa ennen lentokentälle ajoa.

Puhetta oli ollut vitsoista ja tusseista. Mietiskelin eilen, mitä muuta ottaisin mukaani. Aamulla oli ajatus selvä, muuta en tarvitse. Paju ja koivupiiskoja ja kolme eri kokoista mustaa tussia, jos vaikka novellin kirjottaisi :)

Parkkeerasin auton hotellin lähelle ja kävelin sisään, huoneeseen asti. Samalla kun riisuin takkia käskin mirrin seistessä tarttua nilkkoihinsa. Nostin hameen ja annoin vitsan tehdä työnsä. mirri laski - kiitti - pyysi lisää ihan nätisti, vaikka muuten kyllä vikisi ja puhisi. En ollut mitenkään liian helläkätinen. 15 kohdalla tiesin, että tätä menoa hän ei kestä täyttä 30:tä ja minä en taas ala voimaa vähentämään, joten viimeiseen pyyntöön vastasin kieltävästi hametta alas laskiessani. Ei mennyt minuuttia kun oltiin käytävällä matkalla aamupalalle. Hyvä aamupala, kuulumisten vaihto ja takaisin hotellille. Annoin mirrin vaihtaa sukkahousut jalkaan ja suukotin - sanoin päivää :)

Kävimme katsomassa liikuntavaatteita parista kaupasta. Sopivia löytyi ja hän niitä ostikin. Sen jälkeen oli vuorossa kaksi kauppaa missä sovitettiin kenkiä ja yhtä hametta, mikä sitten tuli ostettuakin. Mutta siitä saa mirri kertoa tarkemmin huomenna.

Iltapäivä meni pitkälti sylikkäin ja jutellessa. Jo vähän aikaa on kumpikin kaivannut sitä. En kyllä saanut hampaitani ja sormiani pidettyä irti nänneistä :) kuten en koskaan. Kaikkea muutakin pientä kivaa tapahtui. Ihan uusia päänavauksia. Nyt kuitenkin täytyy valmistautua vielä huomiseen päivään.

Omistaja