Viimeisetkin kirjoituksen jäljet hävinneet selästä. Selkää onkin tullut ahkerasti lähipäivinä pestyä. Omistajani  sinne tekstin laittoi käyntinsä yhteydessä. Vitsan jäljet hävisivät pepulta  nopeammin.

On se outoa miten toisella voi olla ote tai valta. Ja kaiken lisäksi pidän tilanteesta. Tänään tuon taas huomasi. Mesessä Omistajani ehdotti punaisia kovasti puristavia nipistimiä nänneihin. Aikana kolme minuuttia.  Aikaisempi tuskallinen ”ennätys” kaksi minuuttia. Suostuin yrittämään ihan tuosta vaan.

Kolme minuuttia lähtee kulumaan kun molemmissa nänneissä nipistimet ovat paikoillaan. Lasken yksi, kaksi ja kolmannella kiinni. Sattuu kirpaisevasti heti. Saan väliaikatietoja ajan kulusta. Minuutti. Sattuu, sattuu, en kestä ja kestän kuin kestänkin. Kaksi täynnä, kiemurtelua ja valitusta. Kyselen koska pois… Tajuan myös sen että pois ottaminen jälkimaininkeineen …se se vasta sattuukin!! Kolme täynnä, otan pois ja haukon henkeä!! Hieron ja puhallan nänneihin, pyyhin jopa jotain nestettä… silmäkulmasta. Tein sen. Hymy

mirri