Lomanen tuli hyvin käytettyä. Olo on hyvä Hymy.

Ennen tapaamista, edellisenä iltana, vielä siloisen pyllyn omaavana, kävin kylpylän nautinnoissa rentoutumassa ja maukas ruokailu perään.

Aamun vitsaniskut pelottivat ja aiheesta. Omistajan kädestä rangaistuksena, ne ovat tuntuvia. Sen toki tiesin. Valmistauduin kuten piti ja otin vastaan parhaan kykyni mukaan vitsan iskut. Teki kipeää, heti ensimmäisestä alkaen Huuto. Peppuni yleensä kestää hyvin kovatkin. Rajansa siinäkin, nyt on kauniit jäljet muistuttamassa.

 Parit liikkeet tosiaan kierrettiin joissa minä en ollut äänessä vaan Omistajani. Subina oleminen otti todella lujille. Omistajani jutteli myyjän kanssa, neuvotteli minulle mahdollisista sopivista vaatteista. Huh! Ei pahemmin ollut puhujaksikaan tuossa vaiheessa, lähinnä katseeni kohdistui lattiaan. Kuuliaisesti sovitin kiiltävää mustaa minihametta. Oli kuulemma sopivan oloinen ja se mukaan. Oli hame oikeasti kiva, tuli hotellilla testailtua.

Eikä ihan helppoa ollut myöskään minihameessa ja korkosaappaissa asioida noissa urheiluun ja liikuntaan erikoistuneissa liikkeissä. Hyvät ja sopivat asut löysin, kiitos Omistajani avun.  Kävin jo testaamassa ja huomasin että liikkuminen voisi olla jopa kivaa.

Oli erikoisen mukavaa kohdata, jutella niitä näitä, nauttia läheisyydestä ja pienistä kivoista leikeistä. Tosin, jos nännit puhuisivat...ne olisivat eri mieltä tuosta pienestä leikistä. Hauskaa nujakointia mahtui mukaan…no minä toki hävisin, mutta sehän oli vain lisähyve. Omistajani myös säikäytti eräällä nopealla tempauksellaan.

mirri