Väsyttää, kävely ja kunnon saunominen takana…Vielä jumppaa pitäisi jaksaa hiukan ja sitten unten maille. Jaksaako sittenkään? Aukaisen jo vuoteen, puhtaat satiinilakanat kutsuvat. Mutta se vatsajumppa pitäisi.

 Nappaan pari pyykkipoikaa ja laitan ne nänneihin. Selinmakuulla, polvet koukussa, molemmat jalat irti alustasta, lantion päälle. Siinä vuorotellen jalkoja ojennetaan ilman että jalka koskettaa alustaa ja vatsa tiukkana tietenkin. 10 kertaa.

Tauolla laitan sormen sisään emättimeen ja kokeilen siellä puristusvoimaa, treenaan lantionpohjan lihaksia. Geishakuulat seuraavaksi paikoilleen. Pyykkipojat häpyhuuliin.

Seuraavaksi selinmakuulla, kädet niskan takana. Polvet koukussa. Poikittainen vatsalihas tiukaksi. Selkä alustassa kiinni. Ylävartaloa sen verran ylös, että lapaluut irtoavat alustasta. Hitaasti ylös ja hitaasti alas. Rutistus tuntuu vatsalihaksissa ja pyykkipojat häpyhuulissa. 10 toistoa.

Tauolla geishakuulan narusta kiinni ja vetoa ja työntöä pikkulihaksilla. Sekä pyykkipoikien paikan vaihtoa.

Kerran vielä kaikki vaiheet uusiksi ja sitten voikin ottaa suosikkisurisijan peiton alle mukaan, palkkioksi. Tai jatkaa uniaanHymy.

mirri