Vaikka sitä ei pidä jostain tapahtumasta, joskus se voi olla silti jollakin tasolla kivaa. Olin tehnyt melko selväksi että syljeskely ei ole minua varten. Sekös on sitten härnäämisen aihe ollut tavatessamme. Tilanteet sellaisia joissa olen ollut selälläni toisen alla, tiukassa syliotteessa. Ilmeestä ja eleistä on tuon sylkemisen halun pystynyt tunnistamaan. Sekä kääntämään kaiken varalta päätä sen verran sivuun, ettei Omistajan mielihalu onnistu.

Toisin kävi nyt tavatessamme, hän sai sylkeä suuhuni laitettua! Enemmän kuin suukotellessa vaihtuu. Yritin heti kiemurrella pois ja sylkemään vessaan. 1269883607_img-d41d8cd98f00b204e9800998eNielaisemista en edes harkinnut. Yritin kaikin tavoin sitä poispääsyä ja todetakseni vain että ei onnistunut. Tilanne oli varmasti kiva hänelle…turha rimpuiluni. Hän päättäneenä että nielen ja itse jääräpäisesti että en.

Nujuamisen tiimellyksessä hän tulee jotenkin käsieni päälle ja tarjoaa munaa suuhuni, en todellakaan avaa suutani. Viimein erilaisten yritysten jälkeen, hän nappaa sieraimeni puristukseensa. No siinä ei paljoa vaihtoehtoja jäänyt, suu tietysti aukeni, muna suuhun ja suussa olleet nesteet nielaisemalla alas. Ilmankos  mahapöpö oli Silmänisku.

mirri