Viikonloppuna tuli tuo elokuva televisiosta. Olen sen nähnyt ennenkin ja miettinyt silloinkin samoja. Kerrottakoon niille, jotka eivät elokuvaa nähneet, että kysymys on entiseen itäblokkiin sijoittuvasta sadisteja palvelevasta bordellista. Kidnapattuja uhreja ja varakkaita länsimaisia asiakkaita.

Jäin taas miettimään sitä, että kumpi on nautinnollisempaa: satuttaa toista vastoin tämän tahtoa vai pikkuhiljaa saada toinen tekemään itse juttuja.

Fantasiana tuo avuttoman uhrin satuttaminen on kieltämättä kiihottavaa, mutta minä ainakin nautin paljon enemmän manipuloimisesta. Se tunne kun saa toisen tekemään asioita, jotka ovat hänelle olleet pelkkää fantasiaa. Kokeiltua ja ylitettyä rajoja, jotenkin se kiihottaa vielä enemmän. Jos pitäisi valita kumman teen ... valitsisisin manipuloinnin.

Kummallista mutta niin se vain taitaa mennä, eivät fantasiat ole aina sellaisia mitä ihminen oikeasti toteuttaisi.

Omistaja

http://www.youtube.com/watch?v=jYbaveZ0NYY  Joku minulle kertoikin mitä pitää tehdä, jotta linkki näkyisi linkkinä .... no luen sen vinkin joskus. Siihen asti toimitaan sen mukaan kun palvelun tarjoaja haluaa.