Kyllä pidän alistumisesta. En kuitenkaan passiivisesti ota kiitollisuudella vastaan kaikkea mitä alistava osapuoli sattuu suomaan...En ole luonteeltani orja ilmeisesti. Silti koen olevani tottelevainen, jos minut tavalla tai toisella laitetaan tottelemaan/ alistumaan.  No, ainakin kerron jos en ole totellut/ alistunut. Cool

Miten sitten alistun? Miten milloinkin. Olen jollakin tapaa kuriton tai pidän hanttiin laittamisesta, josta on jo useasti ollutkin esimerkkejä. Enkä hae tilanteita missä voin uhmata omistajaani…niitä tulee hakematta Kieli ulkona . Ristiriitaista silti on se etten kyseenalaista millään muotoa hänen valtaansa mirriinsä. On vain niin raivostuttavan mukavaa joskus päätyä taipumaan leikeissä toisen valtaan. Alistua.

Toisaalta kyllä jossain taka-alalla hiukan tökkii Omistajani heittämä ajatus minun johonkin temppuiluuni ” Mitä tekee tottelemattomalla subilla”? Tuolle en mahda mitään, sillä olen sellainen kuin olen. En ala näyttelemään jotain täydellistä pikkuorjaa, koska en ole sitä.

mirri, helteen alistama loikoilija