Nainen oli selälteen ... ollut jo tunteja pimeässä huoneessa. Join kahviani ja odotin ... odotin hänen väsyvän odottamiseen.  Kirja oli ollut hyvä ... nyt alkoi olla aika. Puin sormikkaat käteeni .. miellyttävää nahkaa .. ja otin nipun vitsoja. Kävelin huoneeseen .. sytytin himmeät valot. Hän katsoi minua mutta pallo suussaan esti puhumisen. Aikuinen nainen, naimisissa ja jo tunteja myöhässä kotoansa.

Kosketin alastonta ruumista... sivelin pitkin selkää, hän värähti kosketukseni alla. Otin ensimmäisen vitsan .... löin yläselkään .. hartioihin. Kuuntelin vikinää pallon läpi. Jatkoin piiskaamista, kunnes vitsa oli hajonnut. Hyväilin viirukasta ihoa kädelläni ... valitsin seuraavan vitsan ja jatkoin piiskaamista kohti nilkkoja kunnes koko selkäpuoli oli veristen juomusen peitossa. Nainen itki penkillä ... riisuin hanskani ja tungin sormeni hänen vittuunsa ... kostea kuin mikä ja vastasi kosketukseeni. Hyväilin häntä hetken ... ja päästin irti.

Hän hieroi alapäätään .. hymyilyn ja heitin hänelle housunsa, jakkunsa ja kenkänsä .. alusvaatteet laitoin kaikessa rauhassa takkaan käsilaukun kanssa .. palamaan.

Hän oli pyytänyt jotain mitä kukaan ei hänelle ollut tehnyt .. no minä annoin sitä ja heitin hänet ulos aamuyöstä. Ilman rahaa, puhelinta, kotiavaimia. Matkaa vain 8 kilometriä korkkareissa.

Hymyilin miettieässäni hänen kotimatkaansa kun nukahdin lämpöiseen sänkyyni.