Hotellille kävellessäni tulee vastaan katseeni vangitsevia ihmisiä, matkalla Tafffiin. Mielenkiintoisia pukeutumisia vaikka takki peittää paljon. Mietin kuinka seksikäs näky on kengät sukkahousut ja polvien päälle päättyvä takki, kun hame ei näy alta. Jättää niin paljon tilaa mielikuvitukselle.

Ovelta pistän tekstarin menemään. Mukavan näköinen aula, paljon tiiltä, kuin jokin muu paikka. Ah mirri saapuu.

Suihku tekee aina hyvää aluksi, rauhoittaa ja tulee puhdas olo. Puhdasta päälle, mirri odottaakin jo alasti. Huone on pienempi mutta kodikas.

Olen päättänyt kokeilla mirrin teippaamista koiraksi. Huone on siihen kovin pieni mutta kuitenkin teippaan ilmastointiteipillä kädet tassuiksi ihan varmuuden vuoksi. Pienen kiusottelun jälkeen teippaan käsivarret olkavarsiin ja reidet sääriin. Polvillaan ja kyynerpäillään liikkuva mirri on ihan kiva näky, mutta.... Samalla opin, että tomivampaa olisi lastoittaa kyynärpäät suoriksi. No kokeillaan tätä joskus toiste isommassa paikassa kun on ruokakipokint mukana. Ja kaulapantakin vielä puuttuu.

Tullin aukiolla on ihan kiva ruokapaikka, hyvää ruokaa. mirrillä olisi saanut olla lyhyempi hame. Hänellä on aivan liian suuri varasto farkkuja ja vain pari hametta. Tälle asialle täytyy tehdä jotain. Siinä syödessä päätän  rajoittaa hänen farkkujen käyttöänsä. Sukat ovat seksikkäät mutta eväti paksut sukkahousutkaan ole yhtään huonompi juttu.

Tällä kertaa hän oli karvaton. Harmi, en päässyt nyppimään niitä irti. Muutama rangaistuslyönti oli kertynyt. Tuosta on keskusteltu kovasti, lienee parasta antaa vähän perikisi. Hän kun tykkää olla tottelematon ja ottaa rangaistuksia, mutta tapani rangaista pelottaa liikaa. Mikäs siinä, kyllä tämä leikki minulle käy. Kovin hyvä en ole tällaisissa roolileikeissä, mutta pistetään opetellen talven myötä.

Omistaja