kaikkine kamaluuksineenCool

Asu oli tietenkin hame aamiaiselle. Toki korkkarit, sukkahousut ja yläosa asuna myös.  Jaahas, sitä tottuu, kun itse käytän jo ilmaisua "tietenkin hame".

Huoneessa ensimmäisenä vaatteet pois. Riisuuntuminen toisen katsellessa, hämmentää edelleen. Tällä kertaa taisin odottaa ja kaivata ihan eniten alkuun syliä ja vierihoitoa. Hienoa, Omistajani toiveet olivat samansuuntaiset.  Tai sitten tuntee jo mirrinsä hyvin.

 Levon lomassa  rintani saivat kokea omat tervehdyksensä Omistajaltani. Tulipa tämä mirri kokeneeksi pienen painiottelunkin ja hävinneenä osapuolena sain taas sitä sylkeä päälleni. On tuo hanttiin laittaminen varmaan yksi fetissini, ainakin nautinnollistaNauru.

Levon ja jutteluiden jälkeen vuorossa olikin monenmoista. Nippusiteet tuli tutuiksi, ensimmäinen kaulaan Yllättynyt. Huh, no onneksi se jäi löysälle. Pidin käsilläni kontrollia, ettei päässyt tiukalle. Turha toivo. Pelotti. Nilkat nippuun ja kädet selän taakse samoin. Siinä avuttomana nojaan seinään ja Omistajani kiristää nippusiteen kaulalta!! Hätähän siinä tuli, tunnistin hyvin sen ilkeys osion tuossa. Taisin tavalla ja toisella ehdottaa siteen poisottoa. Omistajani piti puheillaan huolen…että poisottaminen ei onnistu helposti. Leikkurit hukassa ja arvuutteli lisäksi kuinka paljon nahkaa ne vievät mennessään…nippusiteen katkaisussa. Sadisti oli nautintonsa äärellä Kieli ulkona.

Helpotus kiristävän nippusiteen poisoton jälkeen jäi lyhytaikaiseksi. Se ilkeys jatkui!

Seison voipuneena, eteisen seinään nojaten kädet ja jalat edelleen kiinni. Hän laittaa silmäsuojan. Hiljaisuus, odotan jotain tapahtuvaksi, epävarmuus iso että mitä... Ovi käy, tuliko joku sisään vai jättikö hän minut avuttomana yksin sinne? Kamalaa. En ainakaan yksin, rapinaa kuuluu ja samassa tulee rinnoille suihketta. Tajusin mitä tuleman pitää! Sitä vaille ettei jalat pettäneet.  Olin neulakokeiluun suostunut kenties sitten joskus. Se vain oli kokonaan unohduksissa. Tilanne tuli aivan liian pian. Kauhistus sentään! Aih, eka neula tulee nopeasti vasempaan rintaan. Tajuan olla vain yhdessä kohti. En ehkä rimpuile tai muuta. Toinen uppoaa toiseen rintaan. Aih ja ei ole kivaa yhtään, ainakaan siinä. Sanoin jossain vaiheessa ”nyt sait kokeilusi ja samoin minä”. AUTS! Sitten sattuu todella lujaa, terävästi… kipeätä tekee, pistää. Hah, no neula todellakin pistää! Neula vasempaan nänniin(jälkeenpäin paikka selvisi). Sattumisen myötä hätä tulee niin suureksi, alan vain itkeä. Juu, itkuton itkeä osaa näköjään.

Omistajani ottaa silmäsiteen pois ja neulat perään, samoin nippusiteet. Olen vain, itken tai kyyneleet ainakin valuvat, samoin verta tippuu nännistä. Toinen puhdistaa, hoivaa ja taluttaa sänkyyn tiukkaan syliin. Käperryn  siihen. On se ihmeellistä kuinka nopeasti sitä sylillä toipuu. Rauhoituttuani pyysin nähtäväksi vastaavia neuloja kuin äskeinen rääkki tehtiin. Hän myös esitteli toiveestani, ihon pinnan rapsuttelua. Siitä onkin muistona punaisia viiruja rinnoissani. Näkyy myös kaikkien kolmen neulan piston jäljet.

Omistajani kyseli kumman haluan jatkossa jättää pois, siteet kaulalta vai neulat!? En yksinkertaisesti voinut vastata, kumpikin minulle kovia, niitä pahoja/ vaikeita. Se selvisi kuitenkin, ettei nänneihini mitään, pistämällä upotettavaa, oli liian paha. Ainakin tällä kokemuksella näin.

Arki sotkee kuvioita hiukan. Jätän selostuksen nyt tähän ja jatkuu mahdollisesti jossain vaiheessa. Tapahtui niin paljon muutakin kuin yllä oleva.

mirri