Aamulla ajaessani Rieväkylää kohti katselin lämpötilamittaria ja mietiskelin reitin uusiksi... riepoi. Siinä eläintarvikeliikkeessä, minkä olin valinnut, oli iäkkäämpi myyjä. Hän oli sen oloinen, mikä kestäisi tilanteen suuttumatta. Mutta ei voi mitään. Kun ko kaupan jättää pois, niin kävelymatka lyhenee toista kilometriä, kun voipi siirtyä autolla.

No minä parkkeerasin parkkihalliin ja  kävelin asemalle. mirriä tunnen sen verran, että näin selvän  jännittymisen - mukavaa.

Kenkiä katseltiin parissa kaupassa. Minä sanoin pääasiassa mitä tarvitaan ja valitsin hänelle sovitettavaa. No tuo mainittu hame ja siitä johtuva mieliala vaikeutti juttua. En ollut valmis julkiseen kurinpalautukseen, joten vaihdoin aihetta. Katseltiin verkkosukkiksia paksujen sukkahousujen päälle - ihan kivaa. Ja siinä samalla kuljettiin eläintarvikeliikkeen kohdalle. Myyjä oli kovin nuori, eikä tullut jutuille, joten tyydyin keskustelemaan mirrin kanssa. Tuo karkaaminen ja se temppuilu strippibaarin edessä .. no sen rankaisin piiskalla, tai kahdella. Ja ensimmäistä kertaa sain hänet itkemään ... ihanaa. Nuolin kyyneleet pois.

Punanaamio oli kiva paikka. Hienot röyhelöhousut ja tonttusukat löytyi.

Huone oli hyvän kokoinen mutta kylmä. Iltapäivä meni peiton alla piiskaamisen jälkeen. Taisimme kumpikin tarvita sitä vaikka eri syistä.

Ruokailun jälkeen tosiaan mentiin vähän leikkimään vielä. mirri hallitsi tilanteen ihan hyvin vaikka ei se helppo hänelle ole. Tätä siis lisää :)

Ostoksilla käynti on lämpöisempien aikojen touhua ja silloin siihen voi lisätä terassilla notkumisen .. minihameessa etc.

Aika on kummallista. Se kuluu niin nopeasti kun on mukavaa, kun nauttii seurasta.

Sain tilauksen: sidontaa. Ja sitä teen kunhan paikka on oikea. Sitominen sängylle on tylsää .. mutta on paikkoja missä voi tehdä paljon muutakin. Ja talvi on pitkä.

Omistaja