Kirjoittelimme itse asiassa pari - kolme viikkoa ja mesetimme, haimme tietoa toisistamme. Hän täytti Ronjan lyhyen kyselylomakkeen ja sen perusteella viimeistään päätin, että tämä nainen olisi syytä tavata. Tuo lomake on hyvä, se karkoittaa wannabeet sekä kertoo oikeista subeista tärkeimmän, eli sen mitä ei saa tehdä.

Omalta osaltani valmistautuminen vei viikon päivät alkaen siitä kun tapaamisesta sovittin Rieväkylään. Listan lukemista, omien halujen selaamista, välineiden setvimistä. Yritin aloittaa tämän vähän eri tavalla kuin aikaisemmin. En pidä kaavoihin kangistumisesta, mutta helppoa ei ole tehdä samaa monella tavalla, kun omat halut ovat samat. No paletin sain kasattua sekä laukullisen tavaraa, oli aika suunnata Rieväkylään.

Jätin auton asemalle ja kävelin siitä Victoriaan. mirri olikin jo odottamassa pöydässä. Tunnistaminen ei ollut vaikeaa ja hän oli pukeutunut ohjeideni mukaan hameeseen sekä korkokenkiin.. Ostimme kahvin ja teen sekä istuimme vähän syvemmälle saliin nauttimaan niitä. Siinä taisi vierähtää lähemmäs tunti kun päätettiin mennä huoneen puolelle. Hississä en saanut käsiäni hillittyä vaan ne pyrkivät rinnoille, sen hän sieti jotenkuten. Lopetin kuitenkin hissin pysähtyessä.

Ensimmäinen kerta ei koskaan ole masterille mikään varsinainen nautinto, toista pitää opetella lukemaan ja mietteiä koko ajan kriittisesti toimintaansa. No tämä mirri kyllä reagoitti piiskoihin ja nipistimiin .. siinä mielessä oli hyvä toimia. Kaikkea pientä tuli tehtyä, eivätkä hänen nänninsä ihan ilman kosketusta jääneet eikä klitoriskaan. Olin kuitenkin päättänyt aloittaa räväkästi ja siitä pidin kiinni.

Pukeuduimme ja hänen käskin jättää rintaliivit pois ... kaunis näky punaisessa hameessaan ja muuten melko mustassa. Victoriasta ei ole pitkä matka Pussy Catsiin mutta hänelle se ei ollut helpoin. Ilta oli siinä vaiheessa, että strippaukset lavalla olivat käynnissä .. otimme baarista kahvin ja teen istuen sitten kivaan pöytään. Loossi oli vähän kauempana.... minulla kun oli tiettyjä suunnitelmia. No ensimmäisen stripparin tullessa hakemaan tippiä, otin vitosen ja ojensin sen mirrin eteen. Hänpä teki tenän enkä alkanut siinä pakottamaan vaan laitoin sen itse tytön housuihin. Olin ajatellut mennä vähän pitemmälle, mutta katsoin parhaaksi antaaa olla. Aikamme istuttuamme poistuimme hotellille. Iltapalalla aulassa keskustelu aiheesta kävi kiihkeänä .... se oli ihan hyvä. Olin osunut johonkin.

Yö oli mukava .. nukuin hyvin hänen vieressään .. en tiedä mitenkä levollinen mirri oli siinä vaiheessa :) Aamulla törmäsin toiseen esteeseen: vessan ovi meni aina lukkoon. Siis kaksi asiaa mitkä vaativat työstämistä. Piiskan, sitomisen eikä nipistimien kanssa ei ollut mitään ongelmia. Hänkin näytti niitä ainakin sietävän, vaikka jo valitteli nänniensä herkkyyttä.

No kaikki hyvä loppuu aikanaan. Pyhä oli puolessa ja hetkemme ohi. Erosimme ja jäin odottamaan palautetta jännittyneenä kuitenkin.

Omistaja